Dünyaca ünlü futbolcu Zouma, kedisine işkence etti!

Dünyaca ünlü futbolcu Zouma, kedisine işkence etti!

İngiliz futbol takımı West Ham oyuncusu Kurt Zouma’nın, kedisine işkence ettiği görüntüler ortaya çıktı. Hakkında soruşturma açılan Fransız futbolcu 5 yıla kadar hapis cezası alabilir ve takımından da kadro dışı bırakabilir.

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'da forma giyen Zouma'nın skandal görüntüleri büyük tepki çekti. Futbolcunun sosyal medyada ortaya çıkan videosunda evindeki kediye şiddet uyguladığı görüldü.

TEKME VE YUMRUK ATTI

Kedisine tekme ve yumruk atan Zouma hakkında soruşturma başlatılırken, yıldız futbolcunun 5 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtildi.

Kurt Zouma'nın takımında da kadro dışı bırakılmasının gündemde olduğu aktarıldı.

ÖZÜR DİLEDİ

Skandal görüntülerin ardından Kurt Zouma'dan özür açıklaması geldi.

Fransız futbolcu, "Videodan rahatsız olan herkesten özür dilerim. Gerçekten üzgünüm. Herkes kedimizin iyi ve sağlıklı olduğundan emin olabilir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN