Dursun Özbek müjdeyi verdi: Birkaç gün içinde açıklayacağız

Dursun Özbek müjdeyi verdi: Birkaç gün içinde açıklayacağız

Galatasaray'da ikinci kez başkanlığa seçilen Dursun Özbek, sarı-kırmızlı kulübün yeni teknik direktörünü birkaç gün içerisinde açıklayacaklarını belirterek "Mazbatayı daha yeni aldık ama teknik direktör ile ilgili çalışmalarımızı çok önceden başlatmıştık. Yeni teknik direktörü birkaç gün içinde açıklayacağız" diye konuştu.

Galatasaray'da ikinci kez başkanlığa seçilen Dursun Özbek, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu'nda sarı kırmızılı kulübün gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanlık seçimine tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi'yi desteklediklerini belirten Özbek, sarı-kırmızılı taraftarlara müjdeyi verdi. Teknik direktör konusunda bir süredir çalışma yürüttüklerini kaydeden Özbek, yeni teknik direktörü birkaç gün içinde açıklayacaklarını vurguladı.

EN KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIZ

A Spor'a konuşan Özbek, "Galatasaray olarak Mehmet Büyükekşi'yi destekliyoruz. Onun için imza verdik. Çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Kendileriyle de problemleri tartışma fırsatı bulduk. Kulüplerin yapması gereken ona destek vermek. Mevcut sorunların içinden çıkmanın en iyi yolu aynı potada eritmektir. Sanıyorum öyle olacak. Mazbatayı daha yeni aldık ama teknik direktör ile ilgili çalışmalarımızı çok önceden başlatmıştık. Yeni teknik direktörü birkaç gün içinde açıklayacağız." diye konuştu.

YABANCI SINIRI SÖZLERİ

Yabancı sınırının aynı şekilde devam etmesi gerektiğini savunan Dursun Özbek, "En az 1 sene daha önceki yabancı statüsü devam etmeli. Adaptasyon kolay değil, yapılan kontratlar var. Yabancı havuzu kulüpler için önemli. 1 sene daha böyle devam ederse kulüpler rahat nefes alacaktır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN