Dünya futbolunun efsane isimlerinden Zinedine Zidane, İtalya’da katıldığı bir televizyon programında hem gelecekteki planlarını hem de Juventus’un genç yıldızı Kenan Yıldız’ı değerlendirdi.

Uzun süredir takımdan uzak olan Fransız futbol adamı, yeniden teknik direktörlük yapmaya hazır olduğunu belirterek "Kesinlikle teknik direktörlüğe döneceğim. Juventus'un başına geçme konusunda emin değilim. Onları her zaman kalbimde taşıyacağım, geldiğimde bana çok şey verdiler. Gelecekte yapmak istediğim şey, şu andan bahsetmiyorum ama Fransa Milli Takımı'nı çalıştırabilmek. Bir gün bunu yapmak istiyorum, göreceğiz." dedi.

Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız hakkında da konuşan Zidane, "Kenan Yıldız'ı beğeniyorum. İyi bir oyuncu. Goller atıyor. Kaliteli. Hala gelişmesi ve kendini kanıtlaması gerekiyor. Juventus, Tudor ile iyi iş çıkarıyor, yavaş yavaş gelişiyor. Hem kendisi hem de Juventus adına mutluyum." ifadelerini kullandı.
