Emre Belözoğlu Fenerbahçeli taraftarları hedef aldı! "Allah, 150 sene ömür verseydi..."

Emre Belözoğlu Fenerbahçeli taraftarları hedef aldı! "Allah, 150 sene ömür verseydi..."

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında Fenerbahçe'yi eleyen Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli taraftarları hedef alarak tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final aşamasının ilk maçında MKE Ankaragücü, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek sarı-lacivertli ekibi eledi. Ankara ekibinin teknik adamı Emre Belözoğlu, maçın ardından Fenerbahçeli taraftarları hedef alan açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, Ankaragücü'ne 0-3 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etti.

Karşılaşmanın son anlarında sarı-lacivertli taraftarlar Emre Belözoğlu'na tepki gösterirken genç teknik adam maçın ardından yaptığı açıklamada kendisine tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarları hedef aldı.

Genç teknik adam açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Allah, 150 sene ömür verseydi; böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Çok üzgünüm. Beni yakından tanıyanlar, Fenerbahçe'yi kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Bugün yaşadıklarımı hak ettiğimi düşünmüyorum. Demek ki hayat, bazen çok sevdiğinle sınıyor. Her zaman sokakta Fenerbahçeli Emre olarak anıldım ama Fenerbahçe'ye karşı oynarken de ekmeğini yediğim hiçbir kulübe ihanet etmedim. Fenerbahçeli Emre olmak, benim için her zaman ayrıcalık oldu. Bugün için çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı söylemek isterim. Fenerbahçe bize gel dedi geldik, git dedi gittik."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN