Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen'e övgüler yağdırdı. Belözoğlu, "Osimhen bence bu ligin üstünde bir oyuncu. İstediğiniz kadar çalışın, olmuyor." dedi.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör Emre Belözoğlu, maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, özellikle rakip takımın golcüsü Victor Osimhen'e ayrı bir parantez açtı.
"İSTEDİĞİNİZ KADAR ÇALIŞIN..."
Genç teknik adam, Nijeryalı yıldızın performansını değerlendirirken samimi itiraflarda bulundu. Belözoğlu, "Osimhen bence bu ligin üstünde bir oyuncu zaten. Bunu... İstediğiniz kadar bir şeyi çalışın, arkaya koşularını, onu takip etme üzerine planınızı... ki biz bugün birazcık daha top rakibe geçtiğinde beşli kalmaya çalıştık. Sadece onun koşulları için, tek başına dahi olsa, üçlü bloğun arasına bu koşuları yapabileceğini düşündüğümüzden, o takip için çalışmıştık." ifadelerini kullandı.
"TEKNİK ADAMLIK BÖYLE BİR ŞEY"
Belözoğlu, Osimhen gibi üst düzey oyunculara karşı önlem almanın zorluğuna dikkat çekerek, "Ama teknik adamlık böyle bir şey. İstediğimiz kadar burada konuşalım, istediğimiz kadar çalıştığımızı anlatalım. O gün 90 dakikada bunun karşılığını veren oyuncu grubu oluyor. Ama yine de oyuncularım... Bunu eleştirmek için söylemedim. Elinden geldiğince, böylesine güçlü takımlara karşı da oyunun belli dönemlerinde oyuna tutundular, rakiplerine karşılık vermeye çalıştılar." şeklinde konuştu.
OSİMHEN'İN PERFORMANSI
Victor Osimhen, Antalyaspor karşısında gol atamasa da, hızı, gücü ve hareketliliğiyle rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Nijeryalı forvet, bu sezon Süper Lig'de çıktığı maçlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.