Emre Mor: Harika bir geri dönüşe imza attık

Emre Mor: Harika bir geri dönüşe imza attık

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Emre Mor, Kadiköy'de Rennes karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atarak aldıkları beraberlik hakkında konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, dün akşam oynadığı karşılaşmada harika bir geri döüşe imza atarak taraftarlarını memnun etti.

Sarı lacivertliler, Fransız ekibi Rennes karşısında ilk yarıda 3-0 geriye düşerek büyük bir şok yaşarken, ikinci yarıda bambaşka bir Fenerbahçe sahadaydı.

emre mor fenerbahçe rennes

EMRE MOR'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Teknik Direktör Jorge Jesus'un öğrencileri, skoru 3-0'dan 3-3'e getirmeyi başardı. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olmasının ardından takımının 3. golünü atan Emre Mor, yaptığı açıklamalarda ;

' Rennes karşısında taraftarlarımızın da desteğiyle harika bir geri dönüşe imza attık. İnancımızı hiç kaybetmemiş olmamız bu noktada çok önemliydi. Ne kadar kaliteli bir ekip olduğumuzu herkese gösterdiğimizi düşünüyorum. Maçı 3-0'dan 3-3'e getiren golü atmak tabii mutluluk verici ancak attığım golde Batshuayi'nin de payı çok büyük, rakibi çok iyi engelleyerek kaleciyle karşı karşıya kalmamı sağladı. Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. ' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN