Erden Timur şampiyonluğu Ali Koç'a kaptırmayacak! 463 gol 258 asistlik gol makinası Cimbom'a geliyor... Yer yerinden oynayacak

Erden Timur şampiyonluğu Ali Koç'a kaptırmayacak! 463 gol 258 asistlik gol makinası Cimbom'a geliyor... Yer yerinden oynayacak

Galatasaray, devre arası çalışmalarına erken başladı. Dünya yıldızı olan futbolcuyu almak için seferber oldu. Yeni sezonda çıktığı karşılaşmalarda peş peşe galibiyetlere imza atan sarı kırmızılılar, şampiyonluğu Ali Koç'a bırakmayacak. İşte tüm detaylar...

Transfer sezonunu oldukça başarılı geçiren Galatasaray, yeni bir oyuncu için çalışmalara başladı. Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de elde ettiği galibiyetlerin ardından, gözünü şampiyonluğa dikti. Dünya devi yıldız oyuncuyu, takımında görmek için adeta seferber oldu.

GALATASARAY YILDIZ OYUNCU İÇİN SEFERBER OLDU

Devre arası çalışmalarını başlatan Sarı - Kırmızılılar, o oyuncunun ismini duyurunca taraftarlar heyecanlandı. Tarihin en büyük futbolcularından birisi olurken, Galatasaray ekibi, o oyuncuya forma giydirmek için şartları zorlama kararı aldı.

Yeni sezona oldukça güçlü bir kadro ile giriş yapan Aslanlar, şampiyonluğu kesinleştirmek adına daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Çıktığı karşılaşmalarda istenilen performansı veremeyen Bakambu'nun yerine yeni bir isim paylaşıldı. Duyurulan transfer çalışmaları üzerine sosyal medyada, "Erden Timur şampiyonluğu Ali Koç'a kaptırmayacak!" yorumları yapılıyor.

galatasaraydan-gedson-fernandes-aciklamasi-1612266861.webp

DEVRE ARASINDA KADROSUNA KATACAK

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek isteyen Galatasaray ekibi, taraftarın da desteğiyle yeni oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, yıldız oyuncu için çalışmalara başladı. Sarı Kırmızılı ekibin takımında görmek istediği futbolcu, Luis Suarez olarak duyuruldu. Erden Timur, Luis Suarez'e Galatasaray formasını giydirebilmek için tüm şartları zorlayacak.

Galatasaray'ın büyük bir hevesle istediği dünya yıldızına bir başka takım daha talip oldu. Luis Suarez konusunda en az Galatasaray kadar ciddi bir takım bulunuyor. Bir başka dünya yıldızı Messi'nin yer aldığı Inter Miami, Luis Suarez'i renklerine katmayı hedefliyor. Suarez'in, Inter Miami ile anlaşamaması halinde Galatasaray kadrosunda yer alacağı düşünülüyor.

nintchdbpict000552948318.webp

KARİYERİNDE 5 KEZ GOL KRALI OLDU

Kariyeri boyunca birçok başarıya imza atan Luis Suarez, kariyerine Clum Nacional takımında forma giyerek adım attı. Günümüzde kadar; Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona ve Atletico Madrid takımlarında forma terleten yıldız oyuncu, birçok başarıya imza attı. İspanya, İngiltere ve Hollanda'da toplamda 5 kez gol kralı olan dünya yıldızı, 2022 yaz transfer sezonunda Club Nacional'a, Ocak 2023 tarihinde ise Gremio'ya transfer oldu.

GOL MAKİNESİ

Kariyerinde 757 maça çıkan dünya yıldızı, 463 kez fileleri topla buluştururken, 258 kez de topun filelerle buluşmasında yardımcı oldu. Uruguay Milli Takımı'nda 137 kez forma giyme şansı bulan oyuncu 68 kez gol atmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN