Erzurumspor FK teknik direktörü Hakan Kutlu: İlk yarıdaki oyunumuz tatmin ediciydi

Erzurumspor FK teknik direktörü Hakan Kutlu: İlk yarıdaki oyunumuz tatmin ediciydi

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, "İlk yarıdaki oyun tatmin ediciydi. İkinci yarı Fenerbahçe neredeyse ligdeki kadrosuna döndü. Fark genişledi" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. hafta maçında Erzurumspor FK, deplasmanda Fenerbahçe’ye 5-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, sözlerine Sergen Yalçın’a başsağlığı dileyerek başladı.

Vefat eden efsane futbolcu Ogün Altıparmak'ı da anan Hakan Kutlu, "Oğlu Batur Altıparmak takım arkadaşımdı. Hem Fenerbahçe'nin hem de kendisinin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Mücadele ile ilgili ise Kutlu, "Biz alt ligde şampiyonluğa oynayan ve bu yolda ilerleyen bir takımız. Kupa maçı rotasyon açısından önemliydi. İlk yarıdaki oyun tatmin ediciydi. İkinci yarı Fenerbahçe neredeyse ligdeki kadrosuna döndü. Fark genişledi. Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum. Hedefimiz olan Süper Lig yolunda hafta sonu çok önemli bir maçımız var ona motive olacağız" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN