Fatih Terim, Galatasaray-Liverpool maçını tribünden takip etti

Fatih Terim, Galatasaray-Liverpool maçını tribünden takip etti

Son olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'ı çalıştıran Fatih Terim, dün akşam Galatasaray-Liverpool karşılaşmasını RAMS Park Stadyumu'ndan takip etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Galatasaray, dün akşam sahasında İngiliz ekibi Liverpool'u konuk etti. Sarı-Kırmızılı ekip, Lemina'nın golüyle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Son olarak 2021-22 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran, Sarı-Kırmızılı ekibin efsane ismi Fatih Terim müsabakayı stadyumdan takip etti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar maç başından sonuna dek Terim'e yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Terim'in kızı Buse Terim, maç esnasında sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Tarihte bir ilk! Sahada değil, tribünde taraftar olarak babacımla maç keyfi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray-Liverpool maçını birlikte izlediler! Buse Terim’den babası Fatih Terim ile paylaşım! Tarihte bir ilk!

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN