Fatih Terim gözünü Cedric Bakambu'ya dikti

Fatih Terim gözünü Cedric Bakambu'ya dikti

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Türkiye'den bir transfer yapmaya daha hazırlanıyor. Yeşil-Beyazlılar, Galatasaray forması giyen Cedric Bakambu'yu kadrosuna katmak amacında.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Süper Lig'den bir transfer yapmayı daha planlıyor. Trabzonspor'dan Vitor Hugo ve Anastasios Bakasetas'ı, Fenerbahçe'den ise Samet Akaydın'ı renklerine bağlayan Yeşil-Beyazlılar, bu sefer de Galatasaray'ın kapısını çalacak.

bajam.webp

Yunan basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray forması giyen Cedric Bakambu, birkaç gün önce menajerler tarafından Panathinaikos'a teklif edildi. Sport Journal'in haberinde transferde henüz somut bir gelişmenin olmadığı belirtildi. Cedric Bakambu, geçen sezon Panathinaikos'un ezeli rakibi Olympiakos'ta ter dökmüştü.

Bu sezon Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Cedric Bakambu, çıktığı 16 resmi maçta 2 gol kaydetti. 32 yaşındaki futbolcu, bu gollerden birisini UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN