Fenerbahçe ilk transferi bitirdi! İtalyan devinin yıldızı imzaya geliyor!10 milyon euroluk dünya yıldızı...

Fenerbahçe ilk transferi  bitirdi! İtalyan devinin yıldızı imzaya geliyor!10 milyon euroluk dünya yıldızı...

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Fenerbahçe, 10 milyon euroluk yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Kanarya, ilk transferini tamamlamak için adeta geri sayıma geçti.

Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 2-1 ile geçerek liderliğini devam ettiren Fenerbahçe, kış transfer sezonu için çalışmalarına erkenden başladı. Kanarya, 11 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi öncesine gözünü İtalya'ya dikti.

Yaz transfer döneminde Tadic, Dzeko ve Fred gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, kış transfer sezonunda orta sahasını güçlendirme kararı aldı.

10 MİLYON EUROLUK YILDIZ

2014 yılından bu yana şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu hedef doğrultusunda gözünü İtalya'ya dikti. Sarı-lacivertli ekip, 10 milyon euroluk dünya yıldızının transferi için artık resmen geri sayıma geçti.

Orta sahaya takviye yapma kararı alan Fenerbahçe, eski gözdesi Rade Krunic'i gündemine aldı. Fotomaç'ın haberine göre; İsmail Kartal, Boşnak yıldızın transferinde oldukça ısrarcı. İtalyan ekibiyle yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşamayan Rade Krunic'in ocak ayında takımdan ayrılması bekleniyor.

Kanarya'nın Boşnak yıldız ile yakından ilgilendiği iddia edilirken Fenerbahçe'nin, Milan'ı 5-7 milyon euro civarında bir bonservis bedeliyle ikna edebileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe, Rade Krunic ile anlaşma sağladı | Transfermarkt

Bu sezon İtalyan devi Milan forması altında 13 maçta görev alan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu takımı adına skor katkısı üretemedi. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu, 2019 yılından bu yana Milan formasını terletiyor.,

Kanarya'nın devre arasında Boşnak yıldız için resmi hamle yapması bekleniyor. Dzeko'nun bu transferde kulübüne yardımcı olabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN