Fenerbahçe maçına saatler kala Kayserispor'da korona şoku

Fenerbahçe maçına saatler kala Kayserispor'da korona şoku

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Yukatel Kayserispor'da 3 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Mario Gavranovic, Emre Demir ve Gustavo Campanharo maç kadrosundan çıkarıldı.

Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak olan Yukatel Kayserispor'da Gökhan ve Cenk'ten sonra 3 futbolcu daha koronavirüs (Kovid-19) salgınına yakalandı. Edinilen bilgilere göre; Mario Gavranovic, Emre Demir ve Gustavo Campanharo'nun Koronavirüs testleri pozitif çıktı.

GALATASARAY MAÇINDA DA YOKLAR

Kayserispor'da testi pozitif çıkan 3 futbolcu, TFF Kovid-19 Protokolü gereği 7 gün karantina sürelerinin olması nedeniyle Süper Lig 'de karşılaşacakları Galatasaray karşılaşmasında da forma giyemeyecekler.

Eğer karantina süresinin 5. gününde yaptırılan test negatife dönerse futbolcuların karantina süresi sona erecek. Böyle bir durum olsa bile 12 Şubat Cumartesi Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Kayserispor, bu oyuncuları oynatamayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN