Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: ''Türkiye'nin en iyisini herkes gördü''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: ''Türkiye'nin en iyisini herkes gördü''

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda ses getiren açıklamalara imza attı. İsmail Kartal, ''Türkiye'nin en iyi takımını herkes'' gördü dedi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendi. Uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen sahadan galibiyetle ayrılan Kanarya, aynı zamanda Galatasaray'ın 35 maçlık serisine de son verdi.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda olay yaratan açıklamalara imza attı. ''Oyuncularım 10 kişiyle Türkiye'nin en iyi takımı kim herkese gösterdi'' diyen İsmail Kartal, aynı zamanda son dönemde basında çıkan 'Jose Mourinho' haberlerine de tepki gösterdi.

Resim

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

''Seçimlerle ilgili hocalar konuşuldu, oyuncularımın morali bozuldu. Oyuncularımın moralini düzeltmek için antrenmanı iptal edip farklı organizasyon yaptık. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Derbi öncesi bir hocayla anlaştıkla ilgili açıklamalar Fenerbahçe'ye yakışmaz.''

''Hafta sonu İstanbulspor maçına tüm Fenerbahçeliler'i davet ediyorum. Şampiyonluk maçına gelsinler.''

''Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Camiamıza uzun yıllar unutulmayacak bir gece, bir tarih yazıldı. 21 maçtan sonra Galatasaray'ı mağlup eden takım biz olduk. Baştan sona herkes elinden geleni yaptı. Karakter koyduk. Sezon başından beri maalesef sosyal medya trollerinin saldırılarıyla bizi dağıtmaya çalışanlara karşı dik durduk, sessiz kaldık. Buraya gelene kadar kendi işimizi yaptık. Herkesin gözü önünde olanlara herkes şahit oldu. Oyuncularımla cevap verdik. Tüm Türkiye bunu gördü.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN