Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, pazar akşamı 20.00'de Kadıköy’de Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Galatasaray’ın 6 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertliler, taraftarı önünde kazanarak çıkışa geçmek istiyor.
Milli aradan önce sakatlanan ve Samsunspor deplasmanında forma giyemeyen Brezilyalı kaleci Ederson’un durumu da belli oldu. TRT Spor’un haberine göre Ederson’un tedavisi devam ediyor ve tecrübeli eldivenin Karagümrük karşısında oynamasına düşük ihtimal veriliyor.
Bu durumda, Samsunspor maçında görev alarak gol yemeyen Tarık Çetin’in bir kez daha kaleyi koruması bekleniyor. 26 yaşındaki kaleci, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçında güven veren bir performans ortaya koymuştu.

Sezon başında transfer edilen Ederson, şu ana kadar 5 lig maçında forma giydi. Brezilyalı kaleci bu karşılaşmalarda 5 gol yerken, 2 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.
