Süper Lig'de ilk 8 haftayı 4 galibiyet ve 4 beraberlikle tamamlayan Fenerbahçe, devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Sarı-Lacivertli ekip, 53 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.
Brezilya'da yayın yapan Esporte Record'da yer alan habere göre; 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon İtalyan teknik adam Tedesco yönetiminde dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Hollandalı süper yıldız Memphis Depay'ı gündemine aldı.
Fenerbahçe'de teknik heyeti çılgına çeviren sonuç! Tedesco'nun ağzı açık kaldı
Domenico Tedesco'nun Hollandalı oyuncuyu kadrosunda görmek istediği belirtildi. Hollandalı oyuncunun aralık ayında Corinthias'tan ayrılabileceği öne sürülürken Memphis Depay'ın yeniden Avrupa'da forma giymeye sıcak baktığı ve bu nedenle de Fenerbahçe'ye transfer olabileceği ileri sürüldü.
Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan Hollandalı golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 53 milyon euro bonservis bedeli ödendi.
