Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi! Kanarya'ya 6 milyon euroluk golcü...

Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi! Kanarya'ya 6 milyon euroluk golcü...

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, gelecek sezon yaz transfer döneminde tarihi bir transfer operasyonuna imza atmayı hedefliyor.

Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Fenerbahçe, yaz transfer sezonu için çalışmalara şimdiden başladı. Kanarya, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

2013-20014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını oluşturmaya çalışıyor. Kanarya, bu doğrultuda tarihi bir transfer hamlesi için düğmeye bastı.

A Spor'un haberine göre; Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, gözünü İtalya'ya dikti.

Sezon sonunda Ryan Kent ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, golcü futbolcunun boşluğunu dolduracak ismi İtalya'da buldu. Kanarya' İtalya Serie A ekibi Lecce'de forma giyen 23 yaşındaki genç oyuncu Lameck Banda'yı gündemine aldı.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 23 yaşındaki genç yetenek bu sezon İtalyan ekibinde 19 maçta görev alırken takımına 2 gol 5 asistlik katkı sundu. Genç yıldızın, İtalyan ekibiyle 2026 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

TARİHE GEÇECEK

Zambiyalı golcü, Fenerbahçe'ye transfer olması halinde sarı-lacivertli ekibin tarihindeki ilk Zambiyalı futbolcu olarak tarihe geçecek.

Lameck Banda - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN