Fenerbahçe'nin süper yıldızı yuvadan uçuyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

Fenerbahçe'nin süper yıldızı yuvadan uçuyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Resmi açıklama an meselesi...

2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı şampiyonluğa sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, süper yıldızıyla yollarını ayırma kararı aldı. Yıldız futbolcunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Kanarya'nın yıldızı takıma resmen veda ediyor.

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi, aynı zamanda da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Fenerbahçe, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Kanarya'nın yıldız isminin yeni takımı ise herkesi şaşırttı.

Sezon başında takıma katılan İngiliz golcü futbolcu Ryan Kent, devre arasında Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanıyor. Takıma katıldığı günden bu yana gösterdiği performans ile beklentilerin altında kalan yıldız golcü, sarı-lacivertli ekip ile yollarını ayırmak için adeta geri sayıma geçti.

YENİ TAKIMI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Süper Lig'de 11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Mynet'in haberine göre; Daha önce Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i bonservis ödeyerek kadrosuna katan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, bu kez Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Ryan Kent'i kadrosuna katıyor.

Ryan Kent'in Türkiye rüyası kabusa döndü'

Sarı-lacivertli forma altında 15 maçta görev alarak 1 gol 2 asiste imza atan İngiliz golcünün ülkesine geri dönmek istediği öne sürüldü.

Piyasa değeri 8 milyon euro olan 27 yaşındaki yıldızın İngiliz ekibinden gelen teklifi kabul ettiği, Fenerbahçe'nin vereceği kararı beklediği iddia edildi. Transferin kısa süre içerisinde sonuçlanması ve resmi olarak açıklanması bekleniyor. Yıldız golcünün İngiliz ekibine kiralık olarak imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN