Fenerbahçe'ye 35 milyon euroluk golcü! Kanarya yeni forvetini İngiltere'de buldu! 89 gol 22 asist...

Fenerbahçe'ye 35 milyon euroluk golcü! Kanarya yeni forvetini İngiltere'de buldu! 89 gol 22 asist...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne mağlup olan Fenerbahçe, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu. Kanarya, 35 milyon euroluk golcü ismi kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda sonlandırmayı hedefleyen Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında konuk olduğu Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olarak tura veda etti. Taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, yaz transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başladı.

Gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya şimdiden başlayan sarı-lacivertli ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Kanarya, 35 milyon euroluk golcü ismi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Akşam'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Fenerbahçe, Arsenal'de forma giyen İngiliz forvet Eddie Nketiah'ı transfer gündemine aldı. Kanarya'nın Nketiah'ı renklerine bağlayarak uzun vadeli bir yatırım yapmayı planladığı ifade edildi.Eddie Nketiah has the game-changing trait which might make him England's next best weapon | The Independent

Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan 24 yaşındaki İngiliz golcü, bu sezon Arsenal forması altında 32 karşılaşmada görev alırken takımına 6 gol 5 asistlik katkı sundu. İngiliz golcü, futbol hayatı boyunca ise 242 karşılaşmada görev alırken 89 gol 22 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN