Fenerbahçe'ye 45 milyon euroluk süper yıldız! Kanarya, eski yıldızını geri getiriyor...Yer yerinden oynayacak!

Fenerbahçe'ye 45 milyon euroluk süper yıldız! Kanarya, eski yıldızını geri getiriyor...Yer yerinden oynayacak!

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, kış transfer sezonunda 45 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kanarya, eski yıldızının transferini bitirmek için düğmeye bastı.

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Fenerbahçe, defans hattını güçlendirme kararı aldı. Savunma hattına lider bir stoper kazandırmak için çalışmalar yürüten sarı-lacivertli ekip, 45 milyon euroluk eski yıldızı için hamle yapmak için kolları sıvadı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, 45 milyon euroluk süper yıldızı gözüne kestirdi. 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yürüten sarı-lacivertli ekip, 45 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak düğmeye bastı.

Yaz transfer döneminde Tadic, Fred ve Dzeko gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, gözünü İtalya'ya dikti.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığına göre; Sarı-lacivertli ekip, İtalyan devi Milan formasını terleten Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Boşnak orta saha oyuncusu Krunic'i kadrosuna katmayı hedefleyen Fenerbahçe'ye menajerler Danimarkalı savunma oyuncusu Kjaer'i önerdi. Bu gelişme sonrasında sarı-lacivertli yöneticiler sezon sonu sözleşmesi sona erecek Kjaer’in şartlarını sordu.

Milan, Simon Kjaer'nın bonservisini aldı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Fenerbahçe'nin, 35 yaşındaki savunma oyuncusunun maliyetine göre hamle yapabileceği ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 45 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Bu sezon Milan forması altında 10 maçta görev alan tecrübeli savunma oyuncusu bu karşılaşmalarda takımına skor katkısı sunamadı.

2015-17 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten yıldız futbolcu, sarı-lacivertli forma altında 88 maçta görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sunmuştu. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye geri dönmeye sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN