Fenerbahçe'ye 70 milyon euroluk piyango! Kanarya resmen köşeyi dönecek! Ali Koç ellerini ovuşturmaya başladı bile!

Fenerbahçe'ye 70 milyon euroluk piyango! Kanarya resmen köşeyi dönecek! Ali Koç ellerini ovuşturmaya başladı bile!

Sezon başından bu yana etkileyici bir performans ortaya koyan Fenerbahçe'nin yıldız isimleri Avrupa devlerinin radarına girdi. Kanarya, üç futbolcunun satışından en az 70 milyon euro gelir elde etmeyi amaçlıyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu karşılaşmasında dün akşam Belçika ekibi US Gilloise ile mücadele eden Fenerbahçe, rakibini 0-3 mağlup ederek ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakaladı. Bu sezon Konferans Ligi'nde ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekibin yıldız isimleri, Avrupa devlerinin radarına girdi.

Avrupa devleri, bu sezon İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'de ve Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe'nin üç yıldızına kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Almanya Bundesliga'da liderliğini sürdüren İspanyol teknik adam Xabi Alanso'nun yönettiği Bayer Leverkusen, sarı-lacivertli ekibin Polonyalı yıldızına kancayı taktı. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Polonyalı yıldız orta saha oyuncusunu kadrosuna katmayı hedefleyen Alman ekibinin sezon sonunda 20 milyon euronun üzerinde bir rakamla Fenerbahçe'ye teklif yapması bekleniyor.

Son iki sezondur ortaya koyduğu performansla Milli Takım'ın vazgeçilmez oyuncularından biri olan Ferdi Kadıoğlu için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'in Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öne sürüldü.

Sarı-lacivertli ekibin yıldız savunma oyuncusu için ez 25 milyon euroluk bir teklif beklediği ileri sürüldü. Öte yandan geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiliz devi Manchester United ile yollarını ayırarak Fenerbahçe'ye imza atan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred için ise Jorge Jesus'un yönettiği Al-Hilal'in devreye girdiği iddia edildi.

Kanarya'nın söz konusu üç futbolcunun satışından en az 70 milyon euroluk gelir elde etmeyi hedeflediği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN