Futbolcu Abdullah Doğan, Ukrayna’da mahsur kaldı

Futbolcu Abdullah Doğan, Ukrayna’da mahsur kaldı

Futbol hayatını Almanya'da sürdüren ve Metalist Kharkiv'le sözleşme imzalamak için Ukrayna'ya giden Türk asıllı Alman futbolcu Abdullah Doğan Kharkov’da mahsur kaldı. Havaalanında tanklar ve helikopterler gördüğünü açıklayan Doğan, ''Metroda uyuyorum çünkü dışarıda silah sesleri geliyor. Apartmanlardan daha güvenli görünüyor. Nişanlımı ve kardeşlerimi bir daha göremeyeceğimden korkuyorum. Hayatım için çok endişeliyim. Lütfen beni buradan kurtarın" diye konuştu.

Rusya’nın Ukrayna'nın başkenti Kiev'e saldırıları yoğunlaşırken, Ukrayna'nın 1. Lig takımlarından Metalist Kharkiv ile hafta başında sözleşme imzalamak için Ukrayna'ya giden, Türk asıllı Alman futbolcu Abdullah Doğan, Kharkiv kentinde mahsur kaldı.

Almanya 3. Lig ekiplerinden Werder Bremen 2'de forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Abdullah Doğan, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları nedeniyle metro istasyonunda uyuduğunu belirtti.

Alman basınından Bild gazetesine konuşan Doğan, "Ne olacağını bilseydim buraya asla gelmezdim. Şok oldum. Havaalanında tanklar ve helikopterler gördüm. Metroda uyuyorum çünkü dışarıda silah sesleri geliyor. Apartmanlardan daha güvenli görünüyor. Nişanlımı ve kardeşlerimi bir daha göremeyeceğimden korkuyorum. Hayatım için çok endişeliyim. Lütfen beni buradan kurtarın" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN