Ukrayna'da mahsur kalan öğrenciye 'Türk kızı ağlamaz' dedi, yayından aldı

Ukrayna'da mahsur kalan öğrenciye 'Türk kızı ağlamaz' dedi, yayından aldı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle ülkede mahsur kalan Duygu Birgül isimli öğrenci, Harkov'dan bağlandığı A Haber yayınında "Hala tahliye bekleyen 800 öğrenci var. Yarım saat sonra belki bu konuşmayı bile yapamayacağım" diyerek yardım istedi. Ardından "Türk kızı ağlamaz" denilerek yayından alındı.

Rusya'nın, Ukrayna işgali sebebiyle ülkede çok sayıda Türk vatandaşı, özellikle öğrenci mahsur kaldı. İşgal edilen bölgelerden olan Harkov'dan, A Haber'in canlı yayınına bağlanarak "Hala tahliye bekleyen 800 öğrenci var" diyerek yardım isteyen öğrenci ise yayından alındı.

Harkov'da mahsur kalan Türk öğrencilerden Duygu Birgül, kaldığı sığınaktan A Haber canlı yayınına bağlanarak neler yaşandığını anlattı.

'TÜRK KIZI AĞLAMAZ'

"Buradan sadece 50 öğrenci tahliye edildi, 800 kişi daha var. Durumumuz çok acil. Yarım saat sonra belki bu konuşmayı bile yapamayacağım" diyerek yardım isteyen Duygu Birgül, konuşmasını sürdürdüğü sırada sunucu Gökhan Kurt araya girerek "Devletimiz bu noktada sizlerin yardımınıza ulaşacak. Bugün de tahliyeler tüm hızıyla devam etti" dedi.

Ardından programın konuğu Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Birgül'e "Gerekirse gelir ben alırım seni merak etme. Türk kızı ağlamaz" diye konuştu. Ardından genç kız yayından alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (24)
24 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN