Galatasaray onun için 8 milyon euro ödemişti! Takımsız kaldı: Harıl harıl kulüp arıyor...

Galatasaray onun için 8 milyon euro ödemişti! Takımsız kaldı: Harıl harıl kulüp arıyor...

Galatasaray'ın 8 milyon euro bonservis bedeli ödediği yıldız futbolcu resmen ortada kaldı. Tecrübeli savunma oyuncusu, yeşil sahalara geri dönebilmek için harıl harıl kulüp arıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'ın eski yıldızı ortada kaldı. Sarı-kırmızılı ekibin 8 milyon euro ödediği tecrübeli savunma oyuncusu, Galatasaray'dan ayrıldığı günden bu yana kendisine kulüp bulamadı.

Geride bıraktığımız kış transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılan Demokratik Kongolu savunma oyuncusu Christian Luyindama ortada kaldı.

Fanatik'in haberine göre; Sarı-kırmızılı ekipten ayrıldıktan sonra Çin ekibi Cangzhou Mighty Lions ile anlaşma sağlayan 30 yaşındaki savunma oyuncusu, tetkiklerden geçemedi. Luyindama'nın tetkiklerden geçememesinin ardından transfer iptal edildi.

Luyindama ile sözleşme imzalamaktan vazgeçen Çin ekibi, Zambiyalı Sunzu Stoppila'nın sözleşmesini uzatmayı tercih etti.

2019 yılının kış transfer döneminde 3 milyon euro kiralama bedeli ve 5 milyon euro bonservis bedeliyle toplamda 8 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan tecrübeli savunma oyuncusu böylece ortada kalmış oldu.

1 yıldan fazla zamandır yeşil sahalara çıkamayan tecrübeli futbolcunun sahalara geri dönebilmek için harıl harıl kulüp aradığı öne sürüldü.Galatasaray 8 milyon euro ödemişti! Aslan'dan ayrılan Luyindama'nın yeni durağı herkesi şaşırttı: İmzalar atılıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN