Galatasaray sürpriz ayrılığı resmen açıkladı! Aslan'ın yıldız ismi takıma veda etti...

Galatasaray sürpriz ayrılığı resmen açıkladı! Aslan'ın yıldız ismi takıma veda etti...

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, yıldız ismiyle ayrılık yaşadı. Aslan'ın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, kış transfer sezonunun son gününde ayrılığı resmen açıkladı. Aslan'ın yıldız isminin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, Luyindama, Angelino, Bakambu ve Boey'in ardından bir yıldızıyla daha ayrılık yaşadı. Aslan'ın yıldız ismi, sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, sezon başında 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan genç golcü Halil Dervişoğlu ile yollarını ayırdı.

Aslan'ın 24 yaşındaki golcü futbolcusu, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Hatayspor formasını terletecek. Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 20 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, takımına 4 gol 1 asistlik katkı sundu.

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere ye verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Halil İbrahim Dervişoğlu'nun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda Hatayspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır."

Halil Dervişoğlu - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN