Galatasaray yeni savunmacısını Almanya'da buldu: İmzalar atılıyor! 15 gol 35 asist...

Galatasaray yeni savunmacısını Almanya'da buldu: İmzalar atılıyor! 15 gol 35 asist...

Ara transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olan Galatasaray, bir transferi daha bitiriyor. Aslan, yeni savunmacısını Almanya'da buldu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yeni savunma oyuncusunu Almanya'da buldu.

Serge Aurier ve Carlos Vinícius'u transfer ederek kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılı ekip, savunma hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. İspanyol sol bek oyuncusu Angelino ile yollarını ayıran Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu pozisyona takviye yapmak için kolları sıvadı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Galatasaray, Alman ekibi Hannover'in sol beki Derrick Köhn transferinde mutlu sona ulaştı. Aslan'ın 25 yaşındaki Alman savunma oyuncusu ile her konuda anlaştığı öne sürüldü. Kulüpler arasındaki görüşmelerde de önemli mesafe alındığı belirtildi.

Bu sezon Hannover forması altında 21 maçta görev alan Alman savunma oyuncusu, takımına 3 gol 6 asistlik katkı sundu. Genç yıldızın güncel piyasa değerinin 3 milyon euro olduğu öne sürüldü.

Bugüne dek futbol hayatı boyunca 264 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 15 gol 35 asiste imza attı. Transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak sonuçlanması ve Alman oyuncunun İstanbul'a gelerek sarı-kırmızılı ekibe imza atması bekleniyor.

Derrick Köhn - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN