Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 26 maçta 12 gol attı sezona damga vurdu! Aslan onu bedelsiz göndermişti...

Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 26 maçta 12 gol attı sezona damga vurdu! Aslan onu bedelsiz göndermişti...

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Süper Lig'in lideri Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Aslan'ın bedelsiz gönderdiği yıldız futbolcu, sezona damga vurdu.

Okan Buruk yönetiminde bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, yüzyılın pişmanlığını yaşıyor. Aslan'ın eski yıldızı, attığı gollerle sezona damga vururken sarı-kırmızılı camiada büyük bir pişmanlık yarattı.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında aldığı beraberlikle Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da büyük bir pişmanlık yaşanıyor. Aslan'ın eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla şimdiden sezona damga vurdu.

2021 yılının yaz transfer döneminde dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Galatasaray'a transfer olan, ancak bir sezon sonra sarı-kırmızılı ekipten bedelsiz olarak ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan tecrübeli orta saha oyuncusu Aytaç Kara, yeni takımında gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı.

30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, sezon boyunca attığı gollerle adından sıklıkla söz ettirdi. Gol krallığı yarışındaki tek Türk oyuncu olan tecrübeli orta saha oyuncusu, aynı zamanda bu sezon Süper Lig'de en çok gol atan orta saha oyuncusu oldu.

Deneyimli orta saha oyuncusu, İstanbul ekibinde gösterdiği performansla eski takımı Galatasaray'da büyük pişmanlık yarattı. Bu sezon 26 maçta görev alan yıldız futbolcu, takımına 12 gol 2 asistlik katkı sundu.

Sezonun dikkat çekici oyuncusu olan Aytaç Kara, Fenerbahçe'nin Boşnak süper yıldızı Dzeko ve Galatasaray'ın Arjantinli dünya starı Mauro Icardi ile gol krallığı yarışı veriyor.

17 gol kaydeden Dzeko, 14 gole imza atan Thiam ve 13 gol kaydeden Icardi'nin arkasında krallık yarışı veren yıldız futbolcu, gol krallığı yarışındaki tek Türk futbolcu oldu. Aytaç Kara aynı sezonda sezonun en golcü orta saha oyuncusu oldu.

Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar Aytaç Kara'nın performansının ardından 'onu keşke göndermeseydik' yorumlarında bulundu.

Kasımpaşa'da Aytaç Kara etkisi - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN