Galatasaray'a 22 milyon euroluk orta saha! Aslan'ın yeni transferi şimdiden belli oldu...

Galatasaray'a 22 milyon euroluk orta saha! Aslan'ın yeni transferi şimdiden belli oldu...

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray, 22 milyon euroluk orta saha oyuncusunu gözüne kestirdi.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Aslan, orta sahasına 22 milyon euroluk genç yıldızı kazandırmak için çalışmalara başladı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, bu pozisyona kaliteli takviye yapmak için şimdiden kolları sıvadı. Aslan, bu hedef doğrultusunda 22 milyon euroluk yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

Fanatik'in haberine göre; Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, Belçika ekibi Genk formasını terleten Bilal El Khannouss'u gündemine aldı. Aslan'ın 19 yaşındaki Faslı oyuncuyu şimdiden takip etmeye başladığı öne sürüldü.

G.Saray'a Faslı 10 numara: Bilal El Khannouss

30 Haziran 2027'ye dek Belçika ekibiyle sözleşmesi bulunan Faslı orta saha oyuncusu bu sezon Belçika ekibinde 39 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 7 asistlik katkı sundu. Genç yıldızın güncel piyasa değerinin 22 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN