Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber! Taraftarları yıkacak haber az önce geldi

Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber! Taraftarları yıkacak haber az önce geldi

Galatasaray'ın başarılı kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, kariyer planlaması için DW Sports Management ile anlaştı. Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığına göre oyuncunun yaz döneminde durumu masaya yatırılacak.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Kerem Aktürkoğlu, kariyerini DW Sports Management'a emanet etti.

Genç yıldızın bu yeni iş birliği, gelecek planlarını şekillendirmek amacıyla gerçekleşti. Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı bilgilere göre, Aktürkoğlu ve yeni menajerlik şirketi yaz transfer dönemi öncesinde futbolcunun durumunu görüşmek üzere bir araya gelecek.

YUVADAN UÇUYOR

Romano'nun aktardığına göre, DW Sports Management ile yapılan bu yeni anlaşma, Aktürkoğlu'nun kariyerinde yeni bir sayfa açılmasına yardımcı olacak.

Yapılacak görüşmelerde, Aktürkoğlu'nun Galatasaray'daki geleceği ve olası transfer seçenekleri ele alınacak. Bu gelişme yıldız futbolcunun Galatasaray'dan ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'daki performansıyla hem Türkiye'de hem de uluslararası arenada dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Genç yıldızın, DW Sports Management ile yaptığı bu yeni anlaşmanın ardından kariyerindeki gelecek adımları merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN