Galatasaray'da Erden Timur depremi! Görevi bırakıyor: Canlı yayında açıklandı! 'İnanılır gibi değil, çok üzücü...'

Galatasaray'da Erden Timur depremi! Görevi bırakıyor: Canlı yayında açıklandı! 'İnanılır gibi değil, çok üzücü...'

Dün akşam Sparta Prag karşısında alınan 4-1'lik yenilgiyle UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Galatasaray'da Erden Timur depremi yaşanıyor. Timur'un sarı-kırmızılı ekipteki görevini bırakacağı öne sürüldü.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ikinci maçında deplasmanda Sparta Prag ile karşılaşan Galatasaray, rakibine 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Sparta Prag karşılaşmasını Youtube kanalında değerlendiren gazeteci Uğur Karakullukçu, Dursun Özbek yönetiminde Sportif A.Ş. Başkanvekili olarak görev alan Erden Timur'un sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağını öne sürdü.

Dursun Özbek'in Erden Timur'a cephe aldığını öne süren Karakullukçu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Merak etmeyin Erden Timur'u bir daha bulmanız çok zor. Erden Timur'un Mayıs ayında göreve devam etmeme olasılığının devam etme olasılığının 10 katı falan olduğunu düşünüyorum. Erden Timur 2-3 aydır belki daha fazla süredir ciddi bir baskı altında ve devam edecek gibi değil. Erden Timur devam etmeli mi? Soru bile değil. Zaten devam etmeli. Dursun bey Erden Timur ile uyumlu çalışarak kariyerinin ilk şampiyonluğunu elde etti. Nasıl olurda Erden Timur'a böyle bir cephe alabiliyor? İnanılır gibi değil. Çok üzücü."

Karakullukçu'nun bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturarak çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN