Galatasaray'ın eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Herkesi şaşırtan transfer hamlesi...

Galatasaray'ın eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Herkesi şaşırtan transfer hamlesi...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı. Fırtına, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti. Fırtına, sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızıyla sözleşme imzalamak için çalışmalara başladı.

Sezonu Ankaragücü galibiyetiyle tamamlayan Trabzonspor, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer operasyonuna başladı.

Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Fırtına, Adana Demirspor'dan ayrılması beklenen Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Bordo-mavili ekibin Akbaba'nın durumunu yakından takip ettiği ve yakından ilgilendiği belirtildi. Akbaba ile ayrıca Eyüpspor'un da ilgilendiği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Adana Demirspor forması altında 39 karşılaşmada görev alırken takımına 9 gol 2 asistlik katkı sundu. Galatasaray'da Emre Akbaba ile yollar ayrıldı - Son Dakika Haberleri

Akdeniz ekibiyle yollarını ayırması beklenen orta saha oyuncusunun yaz transfer döneminde Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Yıldız futbolcu 2018-2022 yılları arasında Galatasaray formasını terletmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN