Galatasaray'daki depremin ardından Metin Öztürk'ten adaylık açıklaması

Galatasaray'daki depremin ardından Metin Öztürk'ten adaylık açıklaması

Galatasaray'da gerçekleşen Olağan Mali Genel Kurul'da, mali olarak ibra edilen Başkan Burak Elmas, idari olarak ibra edilmeyince tüzük gereği seçime gitme kararı alındı. Başkan yarışına girebileceği konuşulan Metin Öztürk'ten adaylık açıklaması geldi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda basına kapalı gerçekleştirilen kongrede, 2021 yılında görev yapan merhum Mustafa Cengiz ile Burak Elmas yönetimlerinin faaliyetleri kapalı oylama usulüyle mali ve idari yönden ibraya sunuldu. Üyeler, kurulan 8 sandıkta iki ayrı dönem için oylarını kullandı.

Genel kurul sonrasında Başkan Burak Elmas ve yönetimi mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Bunun üzerine seçime gitme kararı alınan Galatasaray'da, adaylığı konuşulan Metin Öztürk, seçimlerde başkan adayı olarak yarışacağını duyurdu.

"ÇATI ADAYI ÇIKMASINA KARŞIYIZ"

SuperHaber'den Hasan Hüseyin Alimoğlu'nun haberine göre, geçen seçimlerde Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu’nun ardından 893 oy ile en çok oy alan üçüncü aday olan Öztürk, aday olduğunu duyurdu.

"Gelecek seçimde de aday olacağım" diyen Öztürk, eski başkan Dursun Özbek'in çatı adayı olabileceği söylentilerine ilişkin olarak, "Biz bir çatı adayı çıkmasına karşıyız. Herhangi bir çatı adaya da sıcak bakmıyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN