Gençlerbirliği'nin Ukraynalı futbolcusundan skandal Fenerbahçe paylaşımı! Sarı-lacivertli taraftarlar küplere bindi

Gençlerbirliği'nin Ukraynalı futbolcusundan skandal Fenerbahçe paylaşımı! Sarı-lacivertli taraftarlar küplere bindi

Spor Toto 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'nin kış transfer döneminde Ukrayna ekibi PFK Lviv'e kiraladığı Oleksandr Belyaev, Rus devi Zenit ile Fenerbahçe arasında imzalanan anlaşmaya skandal bir paylaşımla tepki gösterdi. Ukraynalı futbolcu paylaşımında Rusya- Ukrayna savaşına göndermede bulundu. Ukraynalı futbolcunun paylaşımı sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı Rus devi Zenit ile Kadıköy'de hazırlık maçı yaparak değerlendiren Fenerbahçe, Zenit ile erkek futbol, kadın futbol ve erkek basketbol branşlarını kapsayan bir anlaşma imzaladı.

Fenerbahçe ile Zenit arasında imzalanan anlaşmanın maddelerinde şu ifadelere yer verildi:

*Her iki kulüp arasında her yaşta ve branşta hazırlık maçları ile turnuvalar organize edilebilecek,
*Antrenör değişim ve eğitim programları ile profesyonellerin eğitimi ve değişimi de yapılabilecek.
*Fenerbahçe Akademi için de Zenit Kulübü ile genç oyuncu değişim programları da dahil olmak üzere amatör futbolun gelişimi için muhtelif iş birliği içinde olacak.

SKANDAL PAYLAŞIM

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Ukrayna ekibi Dnipro'dan Spor Toto 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'ne transfer olan, kış transfer döneminde ise Ankara ekibinden kiralık olarak Ukrayna temsikcisi PFK Lviv'e transfer olan Ukraynalı orta saha oyuncusu Oleksandr Belyaev, söz konusu anlaşma sonrasında skandal bir paylaşıma imza attı.

Fenerbahçe'nin Rus devi ile anlaşma imzalaması sonrası G.Birliği'nin futbolcusundan skandal paylaşım

Gençlerbirliği'nin PFK Lviv'e kiraladığı Ukraynalı futbolcu Oleksandr Belyaev, sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı fotoğrafta Rusya- Ukrayna savaşına göndermede bulunarak kanlar içinde tasarlanmış bir Fenerbahçe logosuna yer verdi. Ukraynalı oyuncunun paylaşımı sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN