İsmail Kartal olaylı derbinin ardından Şenol Güneş'i hedef aldı! 'Yere yatıp rol yapan biri değilim...'

İsmail Kartal olaylı derbinin ardından Şenol Güneş'i hedef aldı! 'Yere yatıp rol yapan biri değilim...'

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor- Fenerbahçe derbisi sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin teknik adamı İsmail Kartal, çarpıcı açıklamalara imza attı. Kartal'ın Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş'i hedef aldığı öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi Papara Park Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti. Kanarya, nefes kesen maçla ezeli rakibini 2-3 mağlup ederken konuk takımın teknik adamı İsmail Kartal, bordo-mavili ekibin efsane ismi Şenol Güneş'i hedef alan açıklamalara imza attı.

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinde kazanan Fenerbahçe oldu. Maç boyunca ve maçın ardından yaşananlar futbol kamuoyunun gündemine oturdu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli ekibin teknik adamı İsmail Kartal, söylemleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Trabzonspor'un Galatasaray'a 1-5 mağlup olduğu Fenerbahçe derbisini değerlendiren Kartal, karşılaşmanın ardından şunları söyledi:

"Sahaya bu kadar madde atılması sebebiyle oyunumuz etkilendi. Bana da maddeler isabet etti. Bir provoke etmedik. Sahaya atılan şişeleri toplayarak futbola hizmet etmeye çalıştık. Maçı kazanmayı bildik. Oyuncumun kafasına madde geliyor, maçın tehir edilmesi gerekiyor. Hakemler bu şartlarda maçı bitirmeye çalıştılar. Keşke maçtan sonra bu görüntüler olmasaydı. Bu maçlar devam edecek. Bunların olmaması gerek. Spor, futbol; dostluk ve arkadaşlıktır. Sakin, sağduyulu olmamız gerekiyor.

BİRKAÇ HAFTA ÖNCE DE BURADA MAÇ OYNANDI

Birkaç hafta önce de burada maç oynandı. Orada da mağlup olunmasına rağmen tribünler hiç böyle tepki vermedi. Biz ne yaptık da Fenerbahçe'ye karşı böyle bir algı, saldırı var burada? Biz resmen ikinci yarıda tribün saldırısına uğradık.

YERE YATIP ROL YAPAN BİRİ DEĞİLİM

Benim kafamda hafif bir şiş var. Ben alışkınım, ben sokakta büyüdüm, Karadeniz çocuğuyum. Yere yatıp rol yapan biri değilim. Ben saha içinde bugün şişe topladım. İçeride birkaç antrenörün dudağı şiş, çenesi şiş. Oğlumun kafası şiş, çocuğa vurmuşlar burada. Nasıl olacak, nasıl düzelteceğiz bu işleri?"

NE OLMUŞTU?

Bordo-mavili ekibin efsane ismi Şenol Güneş, 2018 yılında Ziraat Türkiye Kupası'nda Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe- Beşiktaş karşılaşması sonrasında başına isabet eden bir cisim nedeniyle yere yığılmış ve daha sonrasında tecrübeli teknik adamın kafasına dikiş atılmıştı.

Kartal'ın "Yere yatıp rol yapan biri değilim" açıklaması bordo-mavili ekibin efsane ismine bir gönderme olarak yorumlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN