Kartal'ın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı attı! Aslan'dan Beşiktaş'a yüzyılın transfer çalımı: Yer yerinden oynayacak...

Kartal'ın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı attı! Aslan'dan Beşiktaş'a yüzyılın transfer çalımı: Yer yerinden oynayacak...

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, bombayı patlattı. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'a tarihi transfer çalımını attı. Sarı-kırmızılı ekibin transferi kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

Dün akşam evinde ağırladığı Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye düşüren Galatasaray, transfer harekatında düğmeye bastı. Aslan, ara transfer döneminde ilk bombayı patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızıyla anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, ilk bombayı patlattı. Aslan, tarihe geçecek transfer operasyonunda mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızıyla el sıkıştı. Aslan, transferi resmen açıklamak için geri sayıma geçti.

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak son yılların en görkemli transfer sezonunu geçiren Galatasaray, kış transfer döneminde yılın transfer bombasını patlattı. Beşiktaş'ın eski yıldızıyla masaya oturan sarı-kırmızılı ekip, mutlu sona ulaştı.

ASLAN'DAN KARTAL'A TARİHİ TRASNSFER ÇALIMI

İspanyol savunma oyuncusu Angelino ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, İskoç devi Rangers formasını terleten milli yıldız Rıdvan Yılmaz ile yaptığı transfer görüşmelerinde mutlu sona ulaştı.

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Sarı- kırmızılı ekip, geçen yıl yaz transfer döneminde 4 milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak İskoç ekibi Rangers ile sözleşme imzalayan Rıdvan Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı.

Rıdvan Yılmaz Şampiyonlar Ligi macerasıyla futbol tarihinde bir ilk oldu | Goal.com Türkçe​​​​​​​

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Özcan, paylaşımında "Galatasaray sonunda Rıdvan Yılmaz’la anlaşma sağladı. Artık Rangers’ın cevabı bekleniyor ve bu transfere ‘olur’ gözüyle bakılıyor. Anlaşma sezon sonuna kadar geçerli; Rıdvan kiralık olarak Galatasaray’a gelmek üzere…" ifadelerini kullandı.

Bu sezon İskoç ekibinde 14 maçta görev alan genç yıldız bu karşılaşmalarda 1 gol 1 asiste imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin, Rangers ile de el sıkışması ve transferi kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN