Livakoviç: "Volkan Demirel’i izledim"

Livakoviç: "Volkan Demirel’i izledim"

Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için yoğun çaba sarf ettiği Dominik Livakoviç Fenerbahçe'ye gelmesindeki en büyük etkenin Volkan Demirel'i izlemek olduğunu belirtti.

Fenerbahçe’nin yeni transferi tecrübeli kaleci Dominik Livakoviç açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin geçmiş maçlarını izlediğini söyleyen deneyimli eldiven “Volkan Demirel’in derbi maçlarını seyrettim. Fenerbahçe’ye gelmemde beni ikna eden şey de bu oldu. Büyük maçları seviyorum, baskı altında performansım artıyor” dedi.

volkan.jpg

Altay'ın yerini hemen doldurduklarını söyleyen Selahattin Baki " Bugün milli gururumuz Altay Bayındır'ı dünyanın en büyük kulüplerinden birine gönderdik. Aynı gün Fenerbahçemize yakışır bir isim olan, Hırvatistan Milli Takımı'nın as kalecisi olan Dominik Livakoviç'i getirdik" şeklinde konuştu.

liva.jpg

Livakoviç transferinin zor olduğunu belirten Baki "Livakovic üzerinde uzun süredir çalıştığımız bir transferdi. Kolay olmadı. Livakovic bundan birkaç hafta önce, 'Kulüpten çıkabildiğim takdirde Fenerbahçe'ye geleceğim' şeklinde bize söz vermişti. Sözünü tuttu. Kendisine teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.

liva1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN