Mesut Özil Başakşehir'e imzayı attı: Sadece bir kulübe gidebilirdim o da Başakşehir'di

Mesut Özil Başakşehir'e imzayı attı:  Sadece bir kulübe gidebilirdim o da Başakşehir'di

Fenerbahçe'den ayrılarak Medipol Başakşehir'e transfer olan Alman yıldız Mesut Özil, huzurlu olmak için Başakşehir'e imza attığını belirterek "Benim hedefim de sadece futbol oynamak, mutlu olmak, huzurlu olmak. O yüzden doğru adreste olduğumu düşünüyorum. Ben Fenerbahçeli olarak sadece bir kulübe gidebilirdim o da Başakşehir'di. Çok mutluyum. Tepkiler çok pozitif" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sona erdiren Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Alman yıldız için Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi.

Futbol oynayarak huzurlu olmayı amaçladığını belirten orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'den ayrışış süreci hakkında "Süreç iyi geçti, konuştuk, anlaştık, geldim. Tabii Fenerbahçe'yle de konuşup anlaştım. Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak bir Fenerbahçeli olarak. Tüm kalbimle onlar için en iyisini diliyorum" açıklamasında bulundu.

33 yaşındaki yıldız oyuncunun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Diyecek çok söz var ama Başakşehir'de olduğum için çok mutluyum. Aile ortamı var sadece futbola odaklı. Benim hedefim de sadece futbol oynamak, mutlu olmak, huzurlu olmak. O yüzden doğru adreste olduğumu düşünüyorum. Hedefim Başakşehir'de elimden geleni sahada top oynayarak yapmak, takıma yardım etmek ve hedeflerimize ulaşmak.

MUTLU OLMAK İÇİN BURAYA GELDİM

Buraya mutlu olmak için geldim. Her zaman Fenerbahçeli olacağım, tüm camia her zaman destek verdi, hala da destek veriyor. Futbolda bazen olabiliyor, hedeflerin oluyor, mutlu olmaya çalışıyorsun bazen işler rast gitmiyor, yollar ayrılıyor. Başakşehir'e mutlu olmaya geldim. Orada o şansı bulamadım. Emre hocayı uzun yıllardır tanıyorum, konuştuk, anlattı bana futbol düşüncelerini, çok hoşuma gitti. O yüzden Başakşehir'i tercih ettim

EN BÜYÜK HAYALİM FENERBAHÇE'DE OYNAMAKTI

Hedefim her zaman demiştim, en büyük hayalim Fenerbahçe'de oynamaktı, Fenerbahçe sayesinde futbola alıştım. Futbolda her zaman her şey olabiliyor. Hedefim sadece burada huzurlu olmak, futbol oynamak, aile gibiler, keyif alacağımı düşünüyorum. Bir sene sonra yine başkanımızla konuşacağız, değerlendireceğiz. Ona göre hareket edeceğiz.

SADECE BİR KULÜBE GİDEBİLİRDİM O DA BAŞAKŞEHİR'Dİ

Kariyerim boyunca her zaman zorluklarla buralara geldim. Mental olarak en önemlisi her zaman yakın arkadaşlarım ailem, biricik eşim ve kızım onlar yanımda olduğu sürece kafa olarak rahat olurum. Bir işi yaptığımda severek yaptığım için problem yaşamayacağımı düşünüyorum. Hedefim ilk önce sağlıklı olmak, ondan sonra bireysel hedefler olabilir. Ama takım halinde hedeflerimiz var inşallah onları başarırız. O beni daha mutlu eder

Çok pozitif geri dönüşler geldi. Ben Fenerbahçeli olarak sadece bir kulübe gidebilirdim o da Başakşehir'di. Çok mutluyum. Tepkiler çok pozitif."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN