Mertens Dzeko gibi gizli Sportif Direktörü oldu Okan Buruk için 57 milyon euro'luk orta sahayla konuştu

Mertens Dzeko gibi gizli Sportif Direktörü oldu Okan Buruk için 57 milyon euro'luk orta sahayla konuştu

Orta saha problemini bir türlü çözemeyen ve son olarak Ndombele, Kerem Demirbay gibi oyunculardan da istediği verimi alamayan Okan Buruk'a Driens Mertens'ten inanılmaz bir jest geldi. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan gerisine düşen ve Bonucci ile Krunic transferlerine karşılık vermek için çalışmalara başlayan Galatasaray'da ilk hedef orta sahaya takviye...

GALATASARAY NOKTA ATIŞI YAPMAK İSTİYOR

Sarı-Lacivertliler'in kısa sürede Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i açıklaması, bununla birlikte de eksik taşları tamamlaması Sarı-Kırmızılı camiayı da transfer beklentisine soktu. Tribünler sahadaki oyunu geçen sezona göre oldukça yetersiz görüyor. Bu nedenle de net ve nokta atışı hamleler bekleniyor.

JORGİNHO EURO 2024'TE OYNAMAK İÇİN ARSENAL'DEN AYRILACAK

Özellikle orta sahadaki krizi bir an önce çözmek isteyen Galatasaray’ın listesindeki ilk sırada Jorginho bulunuyor. Arsenal’in Premier Lig’deki son 6 maçında forma bulamayan, ondan önceki 2 hafta boyunca da 1’er dakika görev alabilen 32 yaşındaki futbolcu, EURO 2024’teki yerini garantilemek için düzenli oynamak istiyor.

gdzoio6wuaafjff.jpg

TORREİRA'NIN YANINA JORGİNHO

Galatasaray, formasını kaybeden ve Arsenal’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorginho’yu uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmaya çalışıyor. Oliveira’nın sakatlığı, Ndombele’nin bir türlü form tutamaması nedeniyle Torreira’nın yanındaki pozisyonda istikrar sağlayamayan Sarı-Kırmızılılar, Jorginho’nun merkezdeki tüm sorunları çözeceğine inanıyor.

ARTETA JORGİNHO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Tecrübeli oyuncunun da Galatasaray’ın ilgisine sıcak yaklaşması, bu transferin gerçekleşme ihtimalini kuvvetlendiriyor. Teknik direktör Mikel Arteta'nın da yıldız oyuncuyu gözden çıkarması ve sözleşmesinin Haziran ayında sona erecek olması Cim Bom'un pazarlıklarda elini güçlendiriyor.

BERKAN KUTLU GELDİ AMA YETMEZ

Kiralık gittiği Genoa’dan geri getirilen ve Galatasaray’la idmanlara başlayan Berkan Kutlu, yarın akşam oynanacak Kayserispor maçının kadrosunda yer alacak. Teknik patron Okan Buruk’un, genç orta saha oyuncusuna karşılaşmanın ikinci yarısında görev vermeyi düşündüğü belirlendi. Sezonun 2. yarısında 18 numaralı formayı giyecek olan Berkan, bu formanın eski sahibi Bafetimbi Gomis’i arayarak kendisine duyduğu saygıyı dile getirirken, Fransız golcü de eski takım arkadaşını kutladı ve başarı dileklerini iletti.

MERTENS TIPKI DZEKO GİBİ YILDIZLARLA GÖRÜŞÜYOR

Jorginho için Arsenal'le görüşmelere başlayan Galatasaray'a Driens Mertens'ten iyi haber geldi. Tıpkı Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun yaptığı gibi Okan Buruk'un listesinde olan yıldızlarla görüşen Mertens'in Napoli'den eski takım arkadaşı Jorginho ile telefonlaştığı öğrenilirken, Belçikalı futbolcunun 32 yaşındaki orta sahaya 'hiç düşünmeden Galatasaray'a gelebilirsin' dediği bildirildi.

dries-mertens-jorginho-napoli-bologna-serie-a-19042016-1rgzn6h0oudgf11i78ew5r8n48-getty-e1627219172160.jpg

JORGİNO BİZE YABANCI DEĞİL

Verona alt yapısından yetişen Jorginho 2018 yılında 57 milyon euro karşılığında Napoli'den Chelsea'ye transfer olmuştu. Tecrübeli orta saha Mertens, bir dönem Galatasaray forması giyen Dzemaili, şu anda Hatayspor'da oynayan Ghoulam, Gökhan İnler ve Marek Hamsik gibi isimlerle beraber oynamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN