Milli Takım için 'Montella' iddiası: İşte İtalyan teknik direktörün kararı

Milli Takım için 'Montella' iddiası: İşte İtalyan teknik direktörün kararı

A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz ile yollar ayrılınca gözler Alman çalıştırıcının yerine gelecek isme çevrildi. İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella iddialara göre Türkiye Futbol Federasyonu'ndan düşünmek için süre istedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile resmi olarak açıklanmasa da yollarını ayırmak üzere olan TFF, yeni hoca arayışlarına da başladı. Adaylar arasında yer alan isimlerden birisinin de Adana Demirspor'un eski çalıştırıcısı Vincenzo Montella olduğu iddia ediliyor.

TFF'DEN ZAMAN İSTEDİ

NTV Spor'un İtalyan basını Calcio Mercato'nun haberinden aktardığına göre; TFF ile Montella arasında ilk temaslar gerçekleşti. 49 yaşındaki teknik patronun teklif üzerine düşünmek için biraz zaman istediği ileri sürüldü.

Haber detayında Montella için, "Bir kulüpte çalışmayı tercih ederdi ancak bu kadar önemli bir milli takım kapıyı çaldığında bu fırsatı değerlendirmek mantıklı olur" yorumu yapıldı.

Montella'nın önümüzdeki birkaç gün içinde yanıt vermesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN