Ne Fatih Terim ne Şenol Güneş! Okan Buruk rekorları altüst etti! Süper Lig tarihine geçti: Tekrarlanması güç başarı...

Ne Fatih Terim ne Şenol Güneş! Okan Buruk rekorları altüst etti! Süper Lig tarihine geçti: Tekrarlanması güç başarı...

Beşiktaş deplasmanından zaferle dönen Galatasaray'da Okan Buruk, tekrarlanması zor bir başarıya imza atarak Süper Lig tarihine geçti.

Trendyol Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olan Galatasaray'da Okan Buruk, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Süper Lig'in tarihine geçti.

Şampiyonlar Ligi'nin ardından UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Galatasaray, 28. hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Beşiktaş'ın konuğu oldu. Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan 0-1 galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Opta'nın aktardığına göre; Puanını 75'e çıkartan Galatasaray'da Okan Buruk, Süper Lig tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli teknik adamı Okan Buruk, Beşiktaş karşısında kazanılan zafer ile Galatasaray'ın başındaki galibiyet yüzdesini yüzde 81'e yükseltti ve 2.5 puan ortalamasına ulaştı.

Buruk böylece Süper Lig tarihinde bir takımın başında en yüksek galibiyet yüzdesi ve puan ortalaması yakalayan teknik direktör oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN