Nefesler tutuldu, geri sayım başladı: Neymar Jr. Trabzon'a geliyor

Nefesler tutuldu, geri sayım başladı: Neymar Jr. Trabzon'a geliyor

Fransız devi PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar Jr.’ın ismiyle düzenlenen sokak futbolu turnuvası Red Bull Neymar Jr.’s Five’da Türkiye Finali heyecanı 27 Mart’ta Trabzon’da yaşanacak.

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar Jr.’ın adıyla düzenlenen sokak futbolu turnuvası Red Bull Neymar Jr.’s Five’da Türkiye Finali heyecanı Trabzon’da yaşanacak. Bugüne kadar dünya genelinde yaklaşık 100 ülkeden birçok futbolseverin mücadele ettiği organizasyonun 2022 Türkiye Şampiyonu, 27 Mart’taki büyük finalde belli olacak.

ŞAMPİYON TAKIM KATAR YOLCUSU

27 Mart’ta Trabzon’da düzenlenecek büyük Türkiye Finali’ni şampiyon olarak tamamlayan takım, Katar’da gerçekleştirilecek Dünya Finali’ne katılma hakkı ederek, Türkiye’yi temsil edecek.

neymar.jpg

NEYMAR JR. ENSTİTÜSÜ NEDİR?

Dünya Finali’nde şampiyon olacak ekibin karşısına çıkacak olan Neymar Jr. Enstitüsü, Neymar’ın kurduğu kar amacı gütmeyen bir dernek. Başarılı oyuncunun çocukluğunu geçirdiği Praia Grande’de bulunan Enstitü, 7-14 yaşları arasındaki 2 binden fazla çocuk ve aileleri için barınma, yemek ve futbol gibi hizmetler veriyor.

Dünya çapında büyük bir kitleye hitap eden Red Bull Neymar Jr.’s Five’a 18 ile 35 yaş arasındaki her oyuncu katılabiliyor. Turnuvada gol yiyen takımdan bir oyuncu çıkıyor. Sahada beşer kişiden oluşan takımlardan birinin son oyuncusu çıktığında veya 10 dakikalık oyun süresi dolduğunda maç sona eriyor ve maçın kazananı ilan ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN