Okan Buruk, Rashica'nın 22 yaşındaki gol makinesini transfer ediyor!

Okan Buruk, Rashica'nın 22 yaşındaki gol makinesini transfer ediyor!

GS HABERLERİ... Yaz ayı transfer sezonunu erken açan Galatasaray, Bundesliga'da oynayan iki wonderkid'e imza attırmak üzere. Takımı bir forvet bir de sol bek takviyesi yapmak isteyen Okan Buruk'un iki yetenekle görüşmelere başladığı bildirildi.

Galatasaray'da iki sezondur Almanya’dan transfer edilen gurbetçi futbolcular Kaan Ayhan, Kerem Demirbay ve Eyüp Aydın’ın gösterdiği başarı, kulübün transfer politikasını yeniden şekillendirdi.

GALATASARAY EREN DİNKÇİ'NİN PEŞİNDE

Gelecek sezonun kadrosunu kurma çalışmalarına başlayan sarı kırmızılı yönetim, rotayı Almanya’da forma giyen Türk oyunculara çevirdi. Bundesliga ve Bundesliga 2’de top koşturan çok sayıda gurbetçiyi takibe alan Galatasaray’ın listesindeki 1 numaralı isim, Eren Dinkçi oldu.

eren-dinkci-werder-bremen-2022-1666711830-94908.jpg

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Genç milli takımlar seviyesinde 1 kez Türkiye U19 ve 3 kez Almanya U20 forması giyen Eren Dinkçi’ye bugün itibariyle 6 milyon Euro değer biçilirken, başarılı performansını sürdürmesi halinde bu rakamın yükselmesine kesin gözüyle bakılıyor.

OYUNCUNUN TALİBİ ÇOK

Galatasaray yönetimi, önümüzdeki günlerde Werder Bremen ile temasa geçerek, genç futbolcu için teklifte bulunacak. Halen formasını giydiği Heidenheim dahil çok sayıda talibi bulunan Eren için yüksek bir bonservis bedeli talep edilmesi halinde satın alma opsiyonlu kiralama önerisi yapılacak. Bild gazetesine göre Werder Bremen, genç oyuncuyu 5 milyon Euro’dan düşük bir rakama satmayı düşünmüyor.

EREN DİNKÇİ RASHİCA İLE BERABER OYNADI

Kiralık olarak forma giydiği Bundesliga ekibi Heidenheim’deki istikrarlı grafiğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon oynadığı 24 resmi maçta 8 gol atıp 4 asist yaptı. Werder Bremen alt yapısında yetişen Eren Dinkçi 2020-21 sezonunda Milot Rashica ile birlikte forma giymişti. Carlos Vinicius, Bakambu ve Halil Dervişoğlu'ndan beklediği verimi alamayan Okan Buruk'un Eren için son derece istekli olduğu belirtilirken, başarılı teknik adamın yönetime oyuncu hakkında olumu rapor sunduğu kaydedildi.

BERKAY YILMAZ İLE ANLAŞMAYA VARILMIŞTI

Daha önce Freiburg'da oynayan 18 yaşındaki sol bek Berkay Yılmaz'la prensip anlaşmasına varan Galatasaray yönetiminin Eren Dinkçi'yle ikinci bombayı patlatmak istediği öğrenilirken, Sportif AŞ yönetiminin genelde lejyoner futbolculara yönelmesi ise ayrıca dikkat çekiyor. Başarılı teknik direktör Okan Buruk'un Berkay Yılmaz'dan sonra Eren Dinkçi'yle de bire bir görüştüğü kaydedildi.

berkay-yilmaz-sc-freiburg-u19-2023-24-1704313492-125462.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN