Olay derbi sonrası! Mourinho'nun Vincic'in soyunma odasına girdiği görüntüler ortalığı karıştırdı

Olay derbi sonrası! Mourinho'nun Vincic'in soyunma odasına girdiği görüntüler ortalığı karıştırdı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yankıları sürerken, maç sonrasında ortaya atılan bir iddia futbol gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, maçın hakemi Slavko Vincic'in soyunma odasına gitti.

Sosyal medyada hızla yayılan bir güvenlik kamerası görüntüsünde, Mourinho'ya benzetilen bir kişinin hakem soyunma odasına doğru ilerlediği görülüyor. Görüntülerin ne zaman ve nerede çekildiği henüz netlik kazanmazken, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasında büyük tartışmalara neden oldu.

TARAFTARLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Fenerbahçeli taraftarlar, olayın araştırılmasını ve sorumluların cezalandırılmasını talep ederken, Galatasaraylı taraftarlar ise görüntülerin gerçekliğini sorgulayarak iddialara şüpheyle yaklaşıyor.

KULÜPLERDEN HENÜZ AÇIKLAMA YOK

Görüntülerle ilgili Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili TFF'nin de bir inceleme başlatıp başlatmayacağı merak konusu.

Öte yandan Mourinho, maçın ardından hakemi tebrik ettiğini açıklayarak "Maçtan sonra hakem odasına gittim, Vincic’i tebrik ettikten sonra Türk olan 4. hakeme dönüp “Eğer siz olsaydınız bu maç bir felaket olurdu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN