Olimpiyat şampiyonu Sürmeneli'den 'madalya' eleştirilerine yanıt

Olimpiyat şampiyonu Sürmeneli'den 'madalya' eleştirilerine yanıt

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda boksta kadınlar 69 kiloda Busenaz Sürmeneli altın madalya kazanarak tarih yazdı. Boksta ilk altın madalyayı Türkiye'ye getiren Sürmeneli, sosyal medya antrenörü Cahit Süme'ye altın madalya taktığı için gelen eleştirileri şaşkınlıkla karşıladı: 13 yıl beni büyük emeklerle yetiştiren bu büyük tecrübeye biraz saygı.

Tokyo Olimpiyatları'nda boksta Türkiye tarihinde ilk altın madalyayı kazanan Busenaz Sürmeneli, antrenörü Cahit Süme'ye yönelik sosyal medyadaki eleştiriler karşısında şaşkınlığını dile getirdi.
Antrenör Cahit Süme'nin bir televizyon programında verdiği röportaj sırasında altın madalyayı boynuna takması eleştirilmesine neden olurken hakkında sosyal medyada çirkin ifadeler kullanıldı.

'BÜYÜK EMEKLERLE YETİŞTİREN BU BÜYÜK TECRÜBEYE BİRAZ SAYGI'

Olimpiyat şampiyonu boksörümüz Sürmeneli Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla o eleştirilere yanıt verdi:

"Burada yazılanları hayretle okudum gerçekten lütfen sakin olun, çok çirkin ifadeler var maalesef... Hocamın madalyayı elimden zorla alıp boynuna taktığını mı düşünüyorsunuz? Yapmayın gerçekten. 13 yılda beni büyük emeklerle yetiştiren bu büyük tecrübeye biraz saygı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN