Real Madrid, milli yıldız Arda Güler'i kiralamaya hazırlanıyor

Real Madrid, milli yıldız Arda Güler'i kiralamaya hazırlanıyor

Avrupa'nın en büyük kulüplerinden Real Madrid forması terleten Arda Güler, yeni sezonda kiralık olarak başka bir takıma gidebilir. İspanya temsilcisi, milli yıldızımıza uygun takım arayışına girdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Sezon başında 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, yeni kulübünde beklentilerin altında kaldı. Uzun süre boyunca sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kalan Arda, sonrasında ise Carlo Ancelotti tarafından yedek kulübesine hapsedildi.

18 yaşındaki milli yıldız, EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) öncesi form tutmayı hedefliyor. Real Madrid ise önümüzdeki sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladı. Super Deporte'nin haberine göre; Eflatun-Beyazlılar, büyük yatırım yaptığı Arda Güler'i kiralamak için uygun bir Avrupa kulübünün teklifine sıcak bakıyor. Bundesliga'yı sarsan Bayer Leverkusen ve Premier Lig ekiplerinden Tottenham, bu listenin başını çekiyor.

Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla sadece 4 maçta süre bulabildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN