Ricardo Quaresma Türkiye'ye geri dönüyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Ricardo Quaresma Türkiye'ye geri dönüyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Beşiktaş'ın unutulmaz yabancı oyuncularından Portekizli süper yıldız Ricardo Quaresma Türkiye'ye geri dönüyor. Portekizli yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Son olarak Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes formasını terleten Ricardo Quaresma, Türkiye'ye geri dönüyor. Portekizli süper yıldızın açıklamaları herkesi heyecanlandırırken yıldız futbolcunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Son olarak Portekiz Premier Lig ekibi Vitoria Guimaraes formasını terleten Beşiktaş'ın unutulmaz ismi Ricardo Quaresma, Türkiye'ye geri dönmek için kolları sıvadı.

Record'a konuşan Portekizli süper yıldız, Beşiktaş'a geri dönebileceği konusunda olumlu sinyaller verereek "Her zaman kariyerimi sahada bitirmek istediğimi söyledim. Bakalım neler olacak. Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir olasılık, benim kulübüm, sevdiğim bir kulüp. Bunu birkaç kez söyledim. Ailem de orada mutluydu. Neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

40 yaşındaki efsane futbolcu, siyah-beyazlı forma altında 227 maçta görev alırken söz konusu bu karşılaşmalarda takımına 38 gol 77 asistlik katkı sundu.

Fernando Santos ile yeniden çalışmak isteyen Portekizli süper yıldızın kısa süre içerisinde tecrübeli teknik adam ile görüşme yapacağı öne sürüldü.. Portekizli teknik adamın da bu transferin gerçekleşmesine sıcak baktığı ileri sürülürken Quaresma'nın futbolu bıraktıktan sonra da Santos'un ekibine katılarak Beşiktaş'ın teknik ekibinde yer alacağı iddia edildi.

Ricardo Quaresma - Oyuncu profili | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN