Rüya gibi transfer! Avrupa basını Fenerbahçeli yıldızın transferini böyle duyurdu: Dünya devine gidiyor

Rüya gibi transfer! Avrupa basını Fenerbahçeli yıldızın transferini böyle duyurdu: Dünya devine gidiyor

Bu sezon, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi amaçlayan Fenerbahçe'de yıldız futbolcu yuvadan uçuyor. Kanarya'nın yıldız ismi dev takıma transfer oluyor.

Fenerbahçe ve A Milli Takım formaları altında gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Ferdi Kadıoğlu, dev takımların radarına girdi. İki dünya devi, sarı-lacivertli ekibin yıldız ismini kadroya katmak için şimdiden düğmeye bastı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmasında deplasmanda Danimarka ekibi Nordsjælland ile kozlarını paylaşacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. 2014 yılından bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, sezon sonunda bu hasreti sonlandırmayı amaçlarken Konferans Ligi'nde de mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda yuvadan uçuyor. 2018 yılından bu yana Fenerbahçe formasını terleten savunma oyuncusu, dev takımların radarına girdi.

Fotomaç'ın aktardığı habere göre; Bayern Münih ve Borussia Dortmund, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nu kadroya katmak için harekete geçti.

Hollanda'nın önde gelen basın organları arasında yer alan "soccernews.nl", "Eski Hollandalı genç futbolcu, rüya gibi bir transfer yapıyor" başlığı ile duyurduğu haberinde Bayern Münih ile Borussia Dortmund'un Kadıoğlu için hamle yapmaya hazırlandığı öne sürerek şu ifadeleri kullandı:

"Ferdi Kadıoğlu, performansıyla herkesi büyülemeye devam ediyor. Almanya'nın iki büyük kulübü Bayern Münih ile Borussia Dortmund, eski Hollandalı ile ilgileniyor. Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda rüya gibi bir transfere imza atabilir."

Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Ferdi - Son Dakika Haberleri

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 19 maçta görev alan yıldız futbolcu, takımına 1 gol 3 asistlik katkı sundu. 24 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro. Alman devlerinin devre arasında Fenerbahçe'ye resmi teklif sunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN