Şampiyon Galatasaray

Şampiyon Galatasaray

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu heyecanı sona erdi. Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Okan Buruk'un Galatasaray'ı üst üste 2. kez mutlu sona ulaştı.

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu heyecanı sona erdi. Lider Galatasaray, sezonun son hafta maçında Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

KONYASPOR'U 3-1 MAĞLUP ETTİ

Galatasaray, küme düşme hattında yer alan Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Tarihinin 24. şampiyonluğunu elden eden Cimbom, bu alanda en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki farkı 5'e çıkardı.

OKAN BURUK İLE 3. ŞAMPİYONLUK

Üst üste 2. kez şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk böylelikle kariyerinde 3. kez bu mutluluğu yaşadı. Tecrübeli teknik direktör, Başakşehir ile yaşadığı şampiyonluğun ardından Galatasaray kariyerindeki iki sezonda da ipi göğüsleyen taraf oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN