Şampiyonluk yarışında Galatasaray'a ağır darbe! Ankaragücü maçına saatler kala...

Şampiyonluk yarışında Galatasaray'a ağır darbe! Ankaragücü maçına saatler kala...

Yarın akşam deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu olacak Galatasaray'da zorlu müsabakaya saatler kala gelen kötü haber camiadaki moralleri altüst etti.

Trendyol Süper Lig'ide Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, 26. hafta karşılaşmasında yarın akşam deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu olacak. Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekipte moralleri bozan gelişmeler yaşandı. Ankaragücü maçına saatler kala gelen kötü haber, sarı-kırmızılı camiada derin üzüntü yarattı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray'da Ankaragücü maçına saatler kala gelen kötü haber moralleri altüst etti.

Şampiyonluk yolunda yarın akşam Ankaragücü karşısında zorlu bir sınav verecek olan Galatasaray'da Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Tanguy Ndombele ağrıları nedeniyle karşılaşmanın kamp kadrosuna alınmadı.

Buruk'un bu üç oyuncunun yokluğunda nasıl bir diziliş tercih edeceği şimdiden merak konusu oldu. Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı konuk eden sarı-kırmızılı ekip, rakibini 3-2 mağlup ederek ikinci maç öncesinde avantaj yakalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN