Seçil Erzan tezahüratları Arda Turan'ı kızdırdı! Kırmızı kart gördü

Seçil Erzan tezahüratları Arda Turan'ı kızdırdı! Kırmızı kart gördü

TFF 1'inci Lig'deki Bodrumspor-Eyüpspor maçında olaylar çıktı. Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in kırmızı kart görmesinin ardından statta tansiyon yükseldi. Bodrumsporlu taraftarların Seçil Erzan'la ilgili tezahüratları Arda Turan'ı kızdırdı. Aralarında Arda Turan'ın da olduğu ünlü futbolcular Seçil Erzan'ın kurduğu saadet zincirine milyon dolarlar kaptırmıştı. Sinirlerine hakim olamayan Turan kırmızı kart gördü.

Bodrumspor, Eyüpspor maçına yaşanan olaylar gündem oldu. Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in kırmızı kart görmesiyle saha karıştı. Sahadaki gerginlik tribünlere de yansıdı.

SEÇİL ERZAN TEZAHÜRATLARI

NTV'nin haberine göre, Bodrumspor taraftarları, maç boyunca Eyüpspor Teknik direktörü Arda Turan aleyhine tezahürat yaptı.

Bankacı Seçil Erzan'ın “yüksek getirili fon” vaadine kanarak 7.5 milyon dolar parasından olan eski futbolcu Arda Turan, tribünlerden gelen "Seçil Erzan" tezahüratları sonrası çılgına döndü. Turan ile taraftarlarla arasında tartışma yaşandı. Sinirlerine hakim olamayarak taraftarlara küfrettiği iddia edilen Arda Turan kırmızı kart gördü. Turan tribünlerle kısa süreli tartışma sonrası araya giren antrenörler sayesinde olay yerinden uzaklaştırıldı.

YARDIMCI ANTRENÖR YÜZÜNDEN YARALANDI

Eyüpspor'dan Uğur Demirok da taraftarların attığı yabancı cisim nedeniyle yüzünden yaralandı.

Maçta iki takımın teknik direktörlerinin yanı sıra kaptanları da oyundan atıldı. Eyüpsporlu Caner Erkin ile Bodrumspor'dan Kenan Özer sahadan ihraç edildi.

Daha sonra kaldığı yerden devam eden maçtakazanan ise 1-0 galibiyetle Eyüpspor oldu.

NE OLMUŞTU?

Banka şube müdürü, Seçil Erzan, yüksek kar getirili fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN