Sergen Yalçın İsmail Kartal'ın kapısını çaldı! 'Cengiz Ünder ve İrfan Can'ın arkasında kaldı bize verin oynasın'

Sergen Yalçın İsmail Kartal'ın kapısını çaldı! 'Cengiz Ünder ve İrfan Can'ın arkasında kaldı bize verin oynasın'

Fenerbahçe'de yeteri kadar forma şansı bulmayan ve İrfan Can Kahveci ile Cengiz Ünder gibi yıldızların arkasında kalan tecrübeli futbolcunun Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a gitmek istediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de transferleri tartışma yaratan iki futbolcu; Oosterwolde ve Emre Mor'a talip yağıyor... İşte Samandıra'da yaşanan sıcak gelişmeler...

OOSTERWOLDE SOL BEKİ BIRAKTI STOPERE GEÇTİ

Kiralık gönderilmesi gündemdeyken İsmail Kartal'ın vetosuyla takımda kalan Oosterwolde, sezon başında sol bekteki performansıyla geçer not aldı. Ardından stoperlerin sakatlanmasıyla birlikte Twente maçında stoper oynayan ve buradaki hızı, gücü, birebir markajdaki etkisiyle beğeni toplayan Oosterwolde, bir anda Avrupa kulüplerinin de radarına girdi.

SON 2 AYDA PARLADI

Birçok Avrupa kulübü Oosterwolde'nin performanslarını birebir takip ettikten sonra stadyuma gözlemciler göndermeye ve raporlamaya başladı. Oosterwolde'nin özellikle son 2 aydaki dikkat gelişimi üzerine Fenerbahçe'nin kapısı çalınmaya başladı. Oosterwolde'yi 6 milyon euro'ya alan Fenerbahçe'ye 7 milyon euro'luk teklifler geldi ancak sarı lacivertliler bu teklifleri geri çevirdi.

BONUSLARLA 15 MİLYON EURO

Birçok Avrupa kulübü izlerken Napoli ve Milan, Oosterwolde için en ciddi talipliler oldu. 22 yaşındaki Hollandalı oyuncunun atletizmi ve hızıyla sol bekte, giderek artan tecrübesiyle de stoperde büyük bir geleceği olduğunu düşünen Fenerbahçe'ye Napoli ve Milan'dan gelen tekliflerin bonuslarla birlikte 15 milyon euro'ya yaklaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında çok önemli katkılar yapan Oosterwolde'yi ara transferde bırakmayı düşünmediğini de net bir şekilde taliplilere iletti. Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal da Hollandalı jokerinin ancak sezon sonu gitmesi gerektiğini iletti.

EMRE MOR'A TEKLİF ÜSTÜNE TEKLİF

Fenerbahçe'de sakatlığının da etkisiyle bu sezon istediği süreleri bulamayan Emre Mor'a Trendyol Süper Lig kulüplerinden teklif yağıyor. İşte Emre Mor'un transfer sürecinde yaşananlar... Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor ve Rams Başakşehir'in istediği Emre Mor'a son olarak eski kulübü VavaCars Fatih Karagümrük talip oldu.

EMRE MOR ANTALYASPOR VE BAŞAKŞEHİR ARASINDA MEKİK DOKUYOR

Eski hocası Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor ile eski kulübü Fatih Karagümrük'e gitmeye sıcak bakmayan Emre Mor, Fenerbahçe yönetimine Başakşehir ve Antalyaspor'a gitmek istediğini iletti. Başakşehir'in teknik patronu Çağdaş Atan da Fenerbahçe maçı sonrası, "Emre Mor benim çok beğendiğim ve istediğim bir oyuncu. Fenerbahçe'de bence istediği kadar süre alamıyor, belki bu opsiyonu değerlendirebilir. Görüşmelerimiz devam ediyor, olursa bize güç katacağını düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe'nin 2 milyon euro bonservisle Karagümrük'ten transfer ettiği Emre Mor, bu sezon 7 maçta 2 asist olmak üzere sarı lacivertli formayla toplamda 48 maça çıkıp 6 gol ve 5 asistle oynadı.

emre-mor-fenerbahce-2022-2023-1694426455-116340.jpg

Uzun zamandır teknik direktörlük yapmayan ve son olarak Antalyaspor'un teklifini kabul eden Sergen Yalçın'ın 5 maçta 2 galibiyet 3 beraberliğinden sonra Kırmızılı Beyazlı kulübün Avrupa kupalarına katılma hedefinin olduğu anlaşılırken, Sergen Yalçın'ın ise bu hedef doğrultusunda İsmail Kartal'dan Emre Mor'u istediği kaydedildi. İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder'in çok arkasında kalan Emre'nin Antalyaspor'a son derece sıcak baktığı anlaşılırken, iki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN